Uudised

BaltPharm Forum 2016

BaltPharm Forum 2016BaltPharm Forum 2016 toimub 15.-17. aprillil Klaipedas, Leedus.

Käesoleva aasta BaltPharm Forum konverentsil keskendutakse apteekri muutnud rollile, mis seisneb mitte ainult ravimite alases nõustamises, vaid ka teabe edastamises, kuidas inimesed saaksid haigusi paremini ennetada ja oma tervise eest hoolt kanda, mistõttu on apteekritel oluline roll kaasa rääkida rahva tervise küsimustes. 

Apteekreid peetakse ühiskonnas kõige kättesaadavamateks tervishoiutöötajateks. Nii Balti riikides kui ka paljudes teistes riikides on apteek ainus seaduslik koht ravimite ostmiseks ja apteekril lasub sealhulgas alati kohustus nõustada patsienti. Inimesed, kes hoolitsevad oma tervise eest, kombineerivad sageli nii tava- kui ka alternatiivmeditsiini võimalusi. Alternatiivmeditsiini kasutamist, mis hõlmab nt mõne ravimtaime, mineraali või loomse päritoluga aine(te) kasutamist, arutatakse tihti just apteekriga, sest neid tooteid müüakse sageli just apteekides toidulisanditena. Kuna toidulisandeid kasutataksegi enamasti haiguste ennetamise eesmärgil, siis õiged teadmised alternatiivmeditsiinist on kindlasti vajalikud, et osata nõustada klienti, mis võimaldaks inimesel teha teadlikke otsuseid oma tervise edendamisel.

BaltPharm Forum keskendubki sel korral küsimustele:

  • Mida uut on apteekri pädevuses ja kohustustes?
  • Mis on oluline?
  • Kuidas me teeme seda?

Konverentsi ametliku kutse ja ajakavaga saate tutvuda alljärgnevate linkide kaudu.

Presentation BaltPharm Forum 2016

Call for submission BaltPharm Forum 2016

Konverentsil osalemise paketid:

Tavapakett – 100€, sisaldab osavõttu konverentsist, ööbimist (2 ööd) 4* hotellis, hommiku- ja lõunasööke, õhtuseid üritusi, pühapäevast Klaipeda linnaekskursiooni kiidiga.

Tudengi pakett – 60€ (posteri esitlusel osavõtutasu 50€), sisaldab osavõttu konverentsist, ööbimist (2 ööd) 4* hotellis, hommiku- ja lõunasööke, tervitus-õhtusööki ja tudengite bowlingu õhtut (Gala õhtusöök ei ole hinna sees), pühapäevast Klaipeda linnaekskursiooni kiidiga.

Registreerumine:

Kõikidel apteekritel või tudengitel on võimalik registreeruda konverentsile EFS-i kaudu aadressil Anita.Gailan@oriola.com. Osavõtusoovist palume teada anda hiljemalt 28. märtsiks.

BaltPharm Forumile viib kõiki osalejaid tellitud buss Tartust.