Uudised

EFS-i Kevadseminar 2016

Eesti Farmaatsia Seltsi Kevadseminar toimub 31. märtsil Tallinnas Ida-Tallinna Keskhaigla Patoloogikumi auditooriumis aadressil Ravi tn 18.

Kevadseminarile oleme palunud lektoriks Eesti Antidopingu nõukogu liikme ja tunnustatud spordibioloogi Kristjan Pordi, kes räägib dopingu probleemist tänapäeva ühiskonnas. Oma ettekandes annab lektor ülevaate dopingu olemusest, keha kohanemisest ja kohanematusest kaasaegsete väljakutsetega, erinevatest dopingainetest, oodatavast toimest, kasutamis- ja varjamisviisidest ning testimisest. Juttu tuleb ka dopingu kasutamisest mitte ainult tippspordis, vaid ka harrastajate seas ja mujal ning millised on dopingu kasutamise spordist väljuvad arengusuunad ja rahva tervise küsimus.

Ajakava
Kl 17.00 Kogunemine
Kl 17.30 – 19.00 Ettekanne „Dopingu probleemi käsitlus“ Kristjan Port, PhD

Kevadseminari kestvuseks on 2 ak tundi ning seminari lõpus väljastame koheselt ka tunnistused.

EFS-i liikmetele on sügisseminaril osalemine TASUTA ning mitteliikmetele 10€ (lisandub käibemaks).

Registreeruda saate iseseisvalt kuni 28. märtsini (k.a) või seni, kuni kohti jätkub, lingi kaudu aadressil http://goo.gl/forms/NO9FdR4uoU.

NB! Lisaks ootame samuti uusi kolleege liituma Eesti Farmaatsia Seltsiga, et veelgi enam suurendada ühtekuuluvustunnet ning ühes koos edendada seltsi tegevust. EFS-i põhikirja ja liikmeks astumise kohta saate infot kodulehelt.

Kohtumiseni kevadseminaril!
Eesti Farmaatsia Selts