Uudised

EFS Kevadseminar 2019

EFS Kevadseminar toimub 28. märtsil Tallinnas Park Inn by Radisson Meriton Conference ja Spa Hotel konverentsikeskuses Jakobson II saalis, aadressil Toompuiestee 27 / Paldiski mnt. 4.
Kevadseminari raames toimub ka EFS-i Üldkogu, millel saavad osaleda vaid EFS-i liikmed. Täiendõppe seminarile on aga oodatud osalema ka kõik need, kes ei ole veel seltsiga liitunud. Kevadseminari lektoriks on dr. Tatjana Brilene, Tartu Ülikooli Meditsiinilise mikrobioloogia ja viroloogia õppetoolist, kes räägib teemal „Seenhaiguste käsitlus ja ravimvalikud apteegis“. Loengus tuleb juttu erinevate seenhaiguste sümptomaatikast, haigustekitajatest ning ravivõimalustest. Lektor juhib tähelepanu, milliste sümptomite puhul on võimalik abi saada apteegist ning millistel juhtudel tuleks patsient siiski suunata arsti vastuvõtule. Lisaks räägitakse veel ka ravivigadest, mille tõttu võib pikeneda paranemisprotsess ja halveneda ravisoostumus.

Ajakava
Kl 10.30-11.00 Kogunemine ja registreerumine EFS Üldkogule
Kl 11.00-13.00 EFS Üldkogu

  • Majandusaasta aruande kinnitamine
  • Seltsi eelarve kinnitamine
  • Uue juhatuse ja presidendi valimine
  • Liikmemaksu suuruse kehtestamine
  • Revisjonikomisjoni aruande kinnitamine

Kl 13.00-14.00 Lõunapaus (pakub EFS)
Kl 12.00-14.00 Apteegikaupade näitus, registreerumine täiendõppe loengule
Kl 14.00-16.15 Täiendõppe loeng – dr. Tatjana Brilene

Täiendõppe kestvuseks on 3 ak tundi.

EFS-i liikmetele on kevadseminaril osalemine TASUTA ning mitteliikmetele 24€ (koos käibemaksuga).
Registreeruda saate iseseisvalt kuni 21. märtsini (k.a) või seni, kuni kohti jätkub, lingi kaudu aadressil https://goo.gl/forms/hVIUDw5A1SqM8KlU2