Uudised

BaltPharm Forum 2017

logoBALTPHARM FORUM XX – Baltimaade farmaatsia erialaorganisatsioonide iga-aastane konverents on seekord juubelihõnguline!

Tänavune BaltPharm Forum toimub Lätis, Jurmalas 28.-30. aprillil 2017 ja on järjekorras 20-nes. Ürituse korraldajaks on Läti Farmatseutide Selts.

Selle aasta BaltPharm Forumi keskseks teemaks on „Apteekrite ja arstide koostöö efektiivse ravitulemuse saavutamisel“. 29. aprillil toimuvates aruteludes osalevad lisaks ettekandjatele baltimaadest ka külalislektorid Saksamaalt ja Hollandist.

Tänavu toimub lisaks BaltPharm Forumi peaüritusele veel haiglafarmaatsia sümpoosium. See toimub üks päev varem reedel 28. aprillil samas kohas ja sinna on oodatud haiglaapteekrid Eestist, Lätist ja Leedust. Haiglafarmaatsia sümpoosiumi teemaks on „Kuidas tulla toime muutuvas maailmas?“. Üritusel esinevad ka külalislektorid Sloveeniast, Portugalist ja Rootsist ning sellel võivad osaleda ka proviisorid ja farmatseudid teistest eriala valdkondadest.

BaltPharm Forum 2017 osavõtutasu on 100€, mis võimaldab osavõttu konverentsiprogrammist kõigi kolme päeva jooksul, kahte ööd ööbimist ja toitlustamist.

Täpsema info ja ürituste programmi koos internetipõhise registreerimisega leiate BaltPharm Forum 2017 ametlikult kodulehelt aadressil  http://www.baltpharmforum2017.lv/

Kutsume osalema!

Oma osavõtusoovist andke teada ja esitage tekkinud küsimused: Anita Gailan tel. 56 237 133; meiliaadress anita.gailan@oriola.com. Vastavalt soovijate arvule saame sõiduks tellida bussi. Registreeruda saab veebruari lõpuni!

BaltPharm Forumi ametliku info ja kutse leiate alljärgnevate linkide alt:

BaltPharm Forum 2017 info (PDF)

BaltPharm Forum 2017 päevakava (PDF)