Uudised

Sügisseminar toimub 19. novembril!

Lugupeetud kolleegid

Sügis on taas käes ning see tähendab ühtlasi ka seda, et on aeg Tartu Ülikooli Rohuteaduse ja Eesti Farmaatsia Seltsil hõigata välja selleaastase Sügisseminari toimumine. Seekordseks teemaks on “Vastasseis – võitle või põgene”. Sügisseminar toimub 19. novembril 2022. aastal. Rõõm on tõdeda, et koroonakriis enam füüsilist kokkusaamist ei mõjuta ja seekordne seminar saab toimuma koha peal Biomeedikumis, aadressil Ravila 19.

Tartu Ülikooli Rohuteaduse Seltsi ja Eesti Farmaatsia Seltsi üheks traditsiooniliseks ürituseks on kujunenud Sügisseminar, mis on igaaastane seminar tudengitele, proviisoritele, farmatseutidele ja teistele eriala inimestele. Seminari raames saavad töötavad proviisorid ja farmatseudid 6 täiendkoolituspunkti. Seminari eesmärgiks on pakkuda erialast täiendkoolitust. Samuti on seminar hea võimalus meeldivas õhkkonnas kolleegide ja koolikaaslastega kohtumiseks.

Registreerimine on avatud siin: https://forms.gle/oDhtXdbyhhEy2t9e8.

Päevakava

9:30 Kogunemine, registreerimine, hommikukohv
10:15 Tervitussõnad
10:30-11:30 Sõja- ja katastroofimeditsiin (Kaitseväe Akadeemia, Sõja- ja katastroofimeditsiini keskuse ülemarst kolonelleitnant dr Ahti Varblane)
11:30-12:30 Kaitseväe proviisor (major proviisor Lauri Bender)
12:30 Energiapaus 
13:30-14:30 Esimene seminar (Esmaabi: SA Tartu Ülikooli Kliinikum, erakorralise meditsiini vanemassistent dr Aleksander Sipria; Kukkumisriski mõjutavad ravimid: SA Tartu Ülikooli Kliinikum, kliiniline proviisor Liisa Jõhvik; Vaimne tervis: SA TÜK psühhiaatriakliiniku kliiniline psühholoog Inga Ignatieva)
14:30-15:30 Teine seminar (Esmaabi: SA Tartu Ülikooli Kliinikum, erakorralise meditsiini vanemassistent dr Aleksander Sipria; Kukkumisriski mõjutavad ravimid: SA Tartu Ülikooli Kliinikum, kliiniline proviisor Liisa Jõhvik; Vaimne tervis: SA TÜK psühhiaatriakliiniku kliiniline psühholoog Inga Ignatieva)
15:30 Energiapaus
15:50-16:50 Kriminalistika keemiaosakond (Kohtuekspertiisi ja Kriminalistika Keskuse keemia- ja bioloogiaosakonna peaekspert Peep Rausberg)
16:50 Lõpusõnad
*Seminaridele registreerumine tulekul.

Osalemistasu
kanda Eesti Farmaatsia Selts OÜ kontole EE032200221007134541
Seminari osalustasu on 35€
Tudengitele 15€
TÜRS toetajaliikmetele -20%
TÜRS liikmetele tasuta
EFS liikmetele tasuta
Maksetähtaeg on 16.11.2022.
Kui soovite arve, palume sellest teada anda e-maili teel info@efs.ee.

Sellel lingil saate pilku peal hoida meie Facebook’i üritusel, kus pidevalt infot uuendame!

Seega, tehke märge kalendrisse ja kohtumiseni juba Sügisseminaril!

Lugupidamisega
Sügisseminari korraldusmeeskond

1 thought on “Sügisseminar toimub 19. novembril!”

  1. Its like you read my mind You appear to know a lot about this like you wrote the book in it or something I think that you could do with some pics to drive the message home a little bit but instead of that this is fantastic blog An excellent read I will certainly be back

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga