Uudised

Ravijuhendi “Kroonilise venoosse haavandi käsitlus”

Valmis on saanud ravijuhend “Kroonilise venoosse haavandi käsitlus”, mille koostamise töögrupis osales ka EFS liige prov. Ülle Helena Meren.

Ravijuhend sisaldab tõenduspõhiseid soovitusi kroonilise venoosse haavandi hindamiseks/uurimiseks, mittemedikamentoosseks ja medikamentoosseks raviks ning kroonilise venoosse haavandi esmakordse tekkimise ja retsidiivi ennetamiseks.

Ravijuhend on mõeldud kasutamiseks perearstidele ja teistele eriarstidele, samuti pereõdedele ja õendustöötajatele ning apteekritele, kes tegelevad kroonilise venoosse haavandiga patsientidega.

Ravijuhendi saate alla laadida vajutades SIIA,  ning ravijuhend koos kõigi lisamaterjalidega on lisaks loetav ja alla laaditav www.ravijuhend.ee lehel.

Patsiendijuhend on loetav ja alla laaditav ravijuhendite kodulehe patsiendiväravast.

Ravijuhend on leitav ka järgnevatelt kodulehekülgedelt, mille esindajad ravijuhendi töögrupis osalesid – Eesti Haavaravi Liit, Eesti Veresoonte- ja Endovaskulaarkirurgia Selts, Perearstide Selts, Eesti Õdede Liit, Eesti Apteekrite Liit, Eesti Farmaatsia Selts, Eesti Apteekide Ühendus.